忍者ブログ

時代を見通す日本の基礎情報

日本を取り巻くアジア情勢の変化 世界の情報を辛口で伝える情報部ログ 世の中はめまぐるしくかわっていきます その中で取り残されない為の情報をお伝えします Changing Asian situation surrounding Japan Tell the world information by information Department log The world is rapidly mood In order not to lag behind in its informed the <a href="https://px.a8.net/svt/ejp?a8mat=3BDZ68+72TSYA+4IRQ+5YJRM" rel="nofollow">なんでもまとめてお売りください!宅配買取「いーあきんど」</a> <img border="0" width="1" height="1" src="https://www19.a8.net/0.gif?a8mat=3BDZ68+72TSYA+4IRQ+5YJRM" alt="">

[PR]

×

[PR]上記の広告は3ヶ月以上新規記事投稿のないブログに表示されています。新しい記事を書く事で広告が消えます。

Anderen nemen credit zelfs krediet nemen voor hun eigen nationale Korea

Maximaal 8, gevonden dichtgelopen uit nationale vlag werd afgebeeld naast de Filipijnse vlag op de muren van het gebouw als een teken van 'Hibi' samenwerking elementary school is gebouwd op Leyte eiland, Filippijnen door steun van de overheid van Japan in de Korea vlag had zijn vernieuwd. Japan regering bevestigde ook dat de Filippijnen ministerie van onderwijs heeft contact details.今年7月に撮影された写真。壁に書かれた文章はフィリピンと韓国に関する内容に変わり、日章旗があった位置には韓国国旗が描かれている(提供写真)
De foto werd genomen in juli dit jaar. Geschreven op de muur bochten inhoud op de Filippijnen en Korea, in plaats van de rijzende zon geschilderd Korea vlag (foto beschikbaar gesteld)
 Leyte op het eiland Paro stad gebouwd in de fiscale 1997 ODA Burrus elementary school was vernieuwd. Korea media vertelt trok nationale vlag (de vlag Korea) 14 school dak en ramen gerepareerd, herstelwerkzaamheden in drie steden en vervolgens in recent juni, Korea leger ingevoerd de Typhoon No. 11 vorig jaar om te raken van de lokale ramp herstel steun troepen.

 Zorg ervoor dat wordt geschilderd, en begrijpen van de situatie in de dekking van de Korea Japan ministerie van buitenlandse zaken. Als je van, meestal ontdoen te, de vlag van de rijzende zon teken wordt geraadpleegd van de Filippijnse kant, maar deze keer heb ik niet. Die controleren andere scholen niet worden geschilderd.

Nederland Nederland te horen uit geld
Hulp aan arme landen, het meer natuurmonument
De schade hersteld als u verwijderen de naam van het land Nederland van Korea, zou herdenken de vriendschap?
Die eerste vrije kosteloos bijstand Nederland wordt het beeld van Korea in Nederland deed niets
Dat was beledigend om vergeven te worden?
En Korea is over wat anderen kan prestaties is wat ze is dus diefstal en verkrachting in de meeste landen

拍手[0回]

PR