忍者ブログ

時代を見通す日本の基礎情報

日本を取り巻くアジア情勢の変化 世界の情報を辛口で伝える情報部ログ 世の中はめまぐるしくかわっていきます その中で取り残されない為の情報をお伝えします Changing Asian situation surrounding Japan Tell the world information by information Department log The world is rapidly mood In order not to lag behind in its informed the <a href="https://px.a8.net/svt/ejp?a8mat=3BDZ68+72TSYA+4IRQ+5YJRM" rel="nofollow">なんでもまとめてお売りください!宅配買取「いーあきんど」</a> <img border="0" width="1" height="1" src="https://www19.a8.net/0.gif?a8mat=3BDZ68+72TSYA+4IRQ+5YJRM" alt="">

Directe confrontatie" Kono Yohei, tarten de vader van Texas openbaar debat Ouverture

De verklaring van de Kono over de troostvrouwen Japan aangekondigd en Japans mensen om door te gaan met het verlagen van Voorzitter Yohei Kono voormalige huis van afgevaardigden (77) de uitdaging de "directe confrontatie" Amerikaanse criticus Tony Marano, (65) dat de vader van Texas. Omdat de twee mannen volgende maand, in Yamaguchi stadhuis openen voor lezingen op de dezelfde dag


Directe confrontatie" Kono Yohei, tarten de vader van Texas openbaar debat Ouverture
openbaar debat deelnemers voorgesteld.
 Houding op de comfort vrouwen kwestie twee de twee uitersten. Kono, kondigt het discours als een slordig onderzoek, seksslaven moest toegeven, Korea en aangenaam. Marano zei, van de nationale archieven in Washington 'comfort vrouwen-oorlog goedbetaalde hoer' en vraag een schriftelijk verslag, over de waarheid van de comfort vrouwen kwestie vrijgegeven aan de wereld.

 Twee mensen, 6/21, nadert met rasse schreden.

 Eerst, Kono wordt gesponsord door Yamaguchi particuliere ondernemingen gaan naar het werkgebied als lector in Yamaguchi Universiteit van maatschappelijke cultuur. Hall's City Hall.

 Aan de andere kant, geven Marano zei, vragen om de afschaffing van de groep Kono op uitnodiging van het Uitvoerend Comité een commentaar geschiedenis, Yamaguchi, een lezing op de exhibition hall in een zijvertrek. Open de groepstentoonstelling van de waarheid-Panel van troostvrouwen, klagen van conflicten of twijfels van de kwestie van de vrouwen comfort.

 Raad van Kaji, Mr. Everyman is "over de comfort vrouwen kwestie aandacht van mensen heel verschillende meningen van twee mensen zijn het dezelfde Civic Center op hetzelfde moment. Neem een kijkje op de eer voor Japan en het Japanse volk willen debat in twee. Marano zei goedgekeurde voor de gemaild document oproep tot 27, deelnemen aan Kono van huis. Wat als politici als spreker van het huis van afgevaardigden diende, opleggen toetreden zullen ' en praten over.

 Blijft weigeren dekking, zoals Sankei Shimbun over de kwestie van de vrouwen comfort zei Kono, maar ik wil nu zonder uit te lopen.

拍手[0回]

PR