忍者ブログ

時代を見通す日本の基礎情報

日本を取り巻くアジア情勢の変化 世界の情報を辛口で伝える情報部ログ 世の中はめまぐるしくかわっていきます その中で取り残されない為の情報をお伝えします Changing Asian situation surrounding Japan Tell the world information by information Department log The world is rapidly mood In order not to lag behind in its informed the <a href="https://px.a8.net/svt/ejp?a8mat=3BDZ68+72TSYA+4IRQ+5YJRM" rel="nofollow">なんでもまとめてお売りください!宅配買取「いーあきんど」</a> <img border="0" width="1" height="1" src="https://www19.a8.net/0.gif?a8mat=3BDZ68+72TSYA+4IRQ+5YJRM" alt="">

Man alleen geobsedeerd met XI Jinping blote ambitie uit nazi-ghost

China XI Jinping nationale voorzitter leidde een zuidelijke op hol geslagen in de Chinese Zee. Viet Nam de Zeeslag was ( Paracel ) Paracel Eilanden wateren te intensiveren. Afwachting van de voortzetting van gewapende conflicten en Vietnam Leger PLA (Chinese leger), voorbereiding van bewijs, een gespannen situatie. Geweld negeren de regels van de internationale gemeenschap is ook overlapping provocaties in Okinawa, Japan, Senkaku-eilanden. Deskundigen noemen factoren van leger naar weggelopen winsten en leerde dat hij het niet zou houden.

 De natuurlijke hulpbronnen-rijke Zuid-Chinese zee bleef in slaap wapengekletter van China en Vietnam.

 Aangekondigd dat Vietnam visserij controle krachten en Chinese boten slam in een Viet Nam schepen probeerde te benaderen op de Paracel Eilanden in de buurt van China 28, olie boren faciliteiten, Viet Nam schip licht beschadigd.

Geïmplementeerd volgens Viet Nam, Chinese militaire vaartuigen 7 schepen, ongeveer 120 schepen, met inbegrip van 36 schepen van het politiebureau van zee. In diezelfde ochtend, zei spray water in Vietnam schip door Chinese vaartuigen.

 "De provocerende actie door China geëscaleerd met elke dag die voorbijgaat. Het is niet alleen van water en schip. Chinese schip of brand fakkels in Vietnam vissersboten, bemanning of kleinerende om naast de vissersboot. Was de situatie in de aanval op de Chinese zijde, Viet Nam schip zonk ' (buitenlandse officieel)

 China heeft projecten door staatsbedrijven ' China offshore olie en olie boren van deze informatie. Ogenschijnlijk in dat deel van het bedrijf, achter China is militaire voorsprong die is echter duidelijk. Verzonden oorlogsschepen en verkenning vliegtuigen en helikopters uit te breiden boven is bevestigd.


Onder Aziatische oorlog ' ( Bunshun nieuwe boek ), van boek Chinese democratische activist, Chen gebroken hemel ' geen twijfel over bestaan dat de Chinese visserij rond Viet Nam vissersboten ook boot troepen gestuurd. Grootste deel van de bemanning in het grote publiek te verhullen een "militie", uitbreiding van het leger van de werkelijke zee politie Bureau waren verzonden "en beschreven.
 Zee politiebureau werd ingehuldigd in de reorganisatie van het bestuursapparaat van de staat Oceanic in juli vorig jaar aan de organisatie is onder de invloed van het ministerie van openbare veiligheid, ook wel genoemd de tweede Marine gewapend met vuurwapens.

 Ik zei in Paracel Eilanden gevolgd door sudderen spanningen de situatie werd een ernstig gevaar.

Inside verhaal van de Chinese people's Liberation Army' ( Bunshun shinsho ) van Mr. ban Satoshi journalisten bekend voor zijn boek de ' South die belangstelling uit te breiden in de Chinese Zee zijn overweegt uit het tijdperk van Hu Jintao. De Chinese regering heeft geweigerd om terug naar beneden één stap klaar. Kan uitgroeien tot een massale gewapend conflict hangt af van welke Viet Nam, "en twijfels.
 In feite, was deze situatie stoort op het spel zetten.

 Miyazaki Masahiro, vertrouwd China critici zijn 'informatie onmiddellijk na de rellen anti-Chinees vond plaats in Vietnam, Chinese leger ingezet troepen in de nakagoshi grens. 18 uit chartervluchten door de Chinese autoriteiten 19 7000 etchu Chinees gemaakte ontsnapte buiten het land. Duidelijk gedrag in afwachting van noodsituaties "en praat over.

 Wordt geleverd met het uitbreken van de oorlog, Chinese leger, verzonden Nankai vloot hits de zuidwestelijke gebied verdediging waarschijnlijk. Klaar om te bedwingen de Viet Nam militaire inferior in bewapening, en verzonden torpedobootjagers en fregatten van de naval haven Zhanjiang stad, provincie Guangdong
Over de Senkaku-eilanden, zee Police Department van schepen rond vele malen schenden de territoriale wateren en de 5/24 aan de Chinese vechter in het vliegtuig aan de Oost-Chinese zee Japan Air Defense identificatie zone dicht bij de.
 Oost-Chinese Zee en de Zuid-Chinese Zee zijden, China herhaald provocaties, schijnbaar te wachten om te komen aan boord van uitgelokt Japan en Vietnam. Het is voor een excuus voor een militaire aanval.

 Echter, China XI geleid door Monolith, niet er is uit elkaar valt. Vooruit van Chen zien.

Krachten die brandstof conflicten rond het land en in de kan om militaire uitgaven in twee-cijferig jaartal verhogen. Olie boren er is een betekenis van de vestiging van nieuwe belangstelling in het leger. XI XI in duwen beleid bij het uitroeien van corruptie in het leger, maar in feite, elimineren ) ( XI tegen oppositie marktkrachten binnen het, en liever hun vertrouweling, stollen van het leger recht was bedoeld. Voortdurende machtsstrijd '

 Om te grijpen als dat controle van de troepen en weggelopen militaire niet alleen de stijging van de militaire uitgaven, belangengroepen XI haasten samenstelling. Als u wilt het niet klaar nog controle zei leger, met andere woorden, dat kan geen controle over het leger waar XI is.

 Japan en Vietnam wreedheid aan beide zijden is onbedoeld verspreidt zijn leren regime instabiliteit.

拍手[0回]

PR